Hjemmelavede flødeboller

Hjemmelavet Toblerone-is

Helt vildt god is, som er hurtig og nem at lave.
Kræver ikke ismaskine.

Ca. 2 liter

8 æggeblommer (pasteuriseret)
200 g flormelis
8 æggehvider (pasteuriseret)
2,5 dl fløde
1 stor Toblerone

Pisk æggeblommer og flormelis til en tyk creme.
Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til flødeskum. Hak Tobleronen.
Vend forsigtigt æggehviderne, flødeskummet og Toblerone i cremen. Fordel i glas/skål og sæt i fryser.

Tag det først op lige før servering da det smelter hurtigere end købe-is

Beklager billed-kvaliteten, men iPhone tager altså virkeligt dårlige billeder når det er mørkt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede flødeboller