Dekorative tidsskriftholdere

Snoede spinatbrød


Ca. 26 stk.
1 pakke gær
1 æg
75 g smør
2,5 dl koldt vand
Lidt groft salt
200 g fuldkornshvedemel
300 g hvedemel
Fyld:
200 g. spinat
2 fed hvidløg
Lidt groft salt
100 g philadelphia
Smuldr gæren i vandet. Smelt smørret og hæld det i gæren. Tilsæt salt, æg og hvedemel lidt efter lidt mens der æltes. Dejen skal være smidig og glat. Lad det hæve i 1/2 time.
Kom imens spinaten i en gryde med lidt vand og varm det stille op.
Lad spinanten dryppe af (man kan bruge både finthakket og helbladet spinat, jeg brugte finthakket)
Bland presset hvidløg, salt og philadelphia sammen med spinaten.
Når dejen er hævet deles den i 2 og rulles ud på et bord til en aflang plade. Pas på ikke at lave pladen for tynd eller for bred – ca. 15 cm er fin.
Spinaten kommes på den øverste halvdel. Derefter lukkes den anden halvdel over og siderne trykkes godt sammen. Skær det i 13 stykker og sno hvert stykke 2 gange om midten. Læg på bageplade og lad det hæve tildækket i 20 min.
Bages ved 225 grader i 15 min. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dekorative tidsskriftholdere