Skumfiduskage

Balsamicosauce

Jeg ender altid med at lave den sauce, når vi skal have gæster, men den er altså også virkelig god.
2 spsk. sukker
2 spsk. lys balsamicoeddike
1/2 dl kalvefond
1/2 rød chili
2,5 dl fløde (Creme fine 7%)
Hak chilien fint.
Smelt sukkeret over svag varme i en lille gryde.
Når sukkeret er smeltet, tages gryden ad og eddiken røres i.
Det sprutter og sukkeret stivner.
Rør fond og chili i, og lad saucen koge igennem til sukkeret et opløst.
Rør fløden i og lad saucen koge lidt ind.

5 kommentarer

  • Rikke

    Hvordan egner den her sig til et stykke oksemørbrad? 🙂
    Og hvis jeg nu kun ligger inde med rødvinsbalsamico – går det monstro så alligevel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Den er super til oksemørbrad. Jeg bruger hvid balsamico, men mon ikke en rødvinsbalsamico også fungerer 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Hej 🎉
    Kan saucen laves dagen før.. ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skumfiduskage