Hvid chokoladeis med hindbær

Cannelloni

Fyld:
500 gr hakke spinat – frossen
250 g hytteost
Krydderier
Tomatsauce:
1 dåse hakkede tomater
3 fed hvidløg
250 g friske lasagneplader
Cheddarost eller mozzarella
Varm spinaten i en gryde. Køl en smule af og tilsæt hytteost og krydderier.
Kom spinaten på et stykke lasagneplade og rul sammen. Lægges i et ovnfast fad.
Hvidløgene presses og steges i en smule olie i en gryde. Tomaterne tilsættes og simrer ca. 10 min.
Hæld saucen over cannellionerne. Top med ost. Bages ved 200 grader i 35 min.
   

1 kommentar

  • Anonymous

    Mm… ser så lækkert (og nemt ud). Klart noget der skal prøves. Drømmer mig gerne til Italien

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvid chokoladeis med hindbær