In a Yellow State of Mind

Kartoffelsalat

2,5 kg kartofler
ca. 200 g Creme Fraiche
ca. 200 g Mayonaise
ca. 200 g Hytteost
Karry, salt og peber
Kog kartoflerne
Køles en smule af og skæres i mindre stykker
Tilsæt de øvrige ingredienser lidt af gangen. Jeg tager det hele lidt på slump, så måske 200 g er lige i overkanten, men jeg kommer ca. lige meget af hver i, en spsk af gangen, til konsistensen passer.
Jeg har brugt Arla’s hytteost med grillet peber, da det giver lidt mere smag, men almindelig hytteost kan også bruges.
Smag til med salt og peber.
Stilles på køl et par timer.
Det kan sagtens laves dagen inden, men inden servering skal den lige friskes op med en klat creme fraiche. Den bliver lidt mere gul, hvis den er fra dagen før.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In a Yellow State of Mind