Grillet oksemørbrad med gulerodspuré, grillede peberfrugter og kartoffelfondant

Laks med sprødt skind

Skindet på laksen bliver altid skrabet af, men det kan faktisk blive helt sprødt på denne måde:

Start med at salte laksen i 20-30 minutter før de steges. Det gør kødet mere fast, så det er nemmere at stege og ikke falder fra hinanden.

Steg laksen på en helt varm pande i en smule olie.
Vend skindet nedad.
Vend og steg på den anden side – bare lige til den akkurat er nok.
Tag laksen af panden.
Brug en kniv til at skære skindet af.
Steg skindet videre i olie.
Når det er sprødt, ligger du det mellem 2 stykker køkkenrulle og presser sammen i 30 sek.
Slut af med at komme en smule salt på det sprøde skind og server.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillet oksemørbrad med gulerodspuré, grillede peberfrugter og kartoffelfondant