Laks med sprødt skind

Skumfiduskage

100 g mørk chokolade
1,5 dl kærnemælk
85 g smør
175 g mel
200 g sukker
1/2 tsk vaniljeessens
2 æg
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
Topping
150 g skumfiduser
2 spsk mælk
2 æggehvider
2 spsk sukker
Smelt chokoladen over vandbad.
Rør kærnemælken i lidt af gangen.
Lad det køle lidt af.
Pisk smør, sukker og vaniljeessens sammen med elpisker.
Tilsæt et æg af gangen.
Sigt mel, natron og bagepulver i en skål for sig.
Tilsæt skiftevis chokoladen og melet i smørblandingen. Vend det sammen.
Bages i ca. 50 min ved 160 grader.
Topping
Kom skumfiduserne og mælken i en gryde og smelt langsomt ved svag varme.
Tag gryden af og lad det køle en smule.
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt sukkeret og pisk igen.
Vend skumfiduserne og æggehviderne sammen.
Kom det på kagen og pynt med revet chokolade, hindbær mv.
Ps: Lad ikke toppingen stå for længe, da det hænger mere og mere sammen, jo længere tid det står.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laks med sprødt skind