Cannelloni

Urtepottebrød

Dette brød er lidt fint at servere som tilbehør, i stedet for brød i en kurv.
5 dl vand
1 dl surdej (brug bare 1 dl vand, hvis ikke du har surdej)
1 ært gær
15 g salt
1 spsk olie
400 g hvedemel
200 g rugmel
100 g speltmel
Rør gæren ud i vandet og tilsæt surdejen. Rør salt og olie i.
Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt godt sammen.
Lad dejen hæve natten over.
Del dejen op i 10 stykker – kom en del mel på hænderne, da dejen er ret klistret.
Beklæd urtepotterne med bagepapir og kom dejen i.
Lad den hæve 1-1,5 time mere.
Bag bollerne ved 220 grader varmluft i ca 35 min.
Mine urtepotter er købt i en gårdbutik, men er blot helt almindelige urtepotter som er rengjort.
Ps: Du kan også lave dem på grillen, hvis den alligevel er tændt.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cannelloni