Kanelsnegle med karamel

Bounty Bars

Det er virkeligt nemt at lave sine egne bounty’er og de smager super godt.
200 gr kokosmel
1 dåse kondenseret mælk
250 gr chokolade
Bland kokosmel og kondenseret mælk godt sammen.
Fordel i et firkantet fad.
Sæt på køl et par timer, så overfladen bliver en smule stiv.
Chokoladen skal smeltes over vandbad, men her er det vigtigt at gøre det korrekt, så chokoladen får det helt perfekte knæk.
Chokoladen hakkes groft.
2/3 af chokoladen smeltes over vandbad.
Når det er helt smeltet, hældes det over den sidste 1/3, til det er smeltet.
Hvis det ikke smelter, må man ikke bare varme det hele igen – i stedet skal man smelte noget mere chokolade og hælde over.
Fordel chokoladen på kokos’en.
Pynt inden det størkner.
Sæt på køl igen – bare lige kort tid, så chokoladen størkner lidt, men ikke helt.
Så er det nemmest at skære ud, uden af chokoladen hænger ved eller knækker.
Opbevares på køl.
Pynt:
Jeg brugte revet hvid chokolade samt kokos til pynt.
Kokos’en blev farvet med pasta-farve i orange og lilla.
Man kan også bruge tørrede hindbær eller lignende – eller slet ingenting, jeg synes bare det så fint ud 🙂
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnegle med karamel