Pindis

Madbrød

Kan altså godt lide når man får brød med til sin hovedret. Er det bare mig, der har det sådan?
Det her brød er ret godt, fordi det har meget smag.
Til 2 brød
1 dl vand
20 g gær
25 g smør (kærgården steg og bag, bruger jeg)
3 dl mælk
1 dl græsk youghurt
1 tsk salt
100 g fuldkornsmel
500 g hvedemel
100 g grahamsmel
Olie
Fetaost
Soltørrede tomater
Revet ost
Krydderier
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt smør, mælk, youghurt og salt.
Ælt dejen i lidt af gangen – nem hva’ 🙂
Lad det hæve i mindst et par timer eller natten over i køleskabet.
Del dejen i 2 og form som 2 lange brød. Lav fordybninger i midten hele vejen ned med fingrene.
Sprøjt/pensl midten med olie. Drys godt med krydderier – der skal en del mere til end man normalt ville komme på, så bare brug løs. Jeg kom også fetaost, soltørrede tomater og revet ost på, men det er jo alt efter smag og behag.Bages ved 225 grader i 15 min.
Brug gerne en pizzasten hvis du skulle eje sådan én.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pindis