Juletræer

Kænguru

Er blevet stor fan af kænguru.
Det var faktisk lige før, at det var ægte kærlighed ved første bid.
Kænguru smager lidt hen af oksekød. Kødets struktur minder om en gammeldags oksesteg, men kænguru har en lidt speciel smag.
Denne ret er helt enkel og hurtig at lave. Synes farverne fungerer godt sammen og der knald på.
Kænguruen steges ligesom du ville stege en bøf. Den skal kun kort på panden og må gerne være en smule lyserød i midten.
Ærtepure
500 g ærter koges i ca 2 min. Herefter blendes ærterne med en stavblender.
Smag til med salt og peber.
Så er der ingen undskyldning for at ikke at lave pure – tror faktisk det er den nemmeste slags der findes.
Server retten med en salat, rodfrugter, kartofler alt efter årstid og humøret.
Vil i hvert fald anbefale dig at prøve kænguru, hvis ikke du har smagt det før.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juletræer