Gulerodsbrude

Biscotti

Ca. 40 stk

Tænd ovnen på 180 grader varmluft

200 g mandler
Ristes i 5 min på 180 grader.
Hak dem meget groft.
Kun lige, så de ikke er hele mere

300 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
Bland de tørre ingredienser sammen

2 æg
170 g rørsukker
Piskes lyst og luftigt

Melet røres sammen med æggemassen.

100 g hvid chokolade
Hakkes – ikke fint, men til små stykker.

Chokoladen og mandlerne kommes i dejen.
Ælt godt sammen.

Del dejen i 3 dele.

Lægges på en bageplade som en lang pølse, ca 4 cm brede.

Og ca. 1,5 cm tykke – de hæver lidt i ovnen.

Bages i 30 min. ved 180 grader

Tag ud og skær i skrå skiver – ca. 1 cm tykke.

Fordel på bagepladen.
Med lidt held kan de lige præcis være der.

Bag færdig ved 100 grader i 30-40 min til de er helt hårde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodsbrude