Brændenældepesto og -flutes

Jordbærsalat

Iiiihhh… hvor er det bare hyggeligt det endelig er blevet sommer.

Og jordbærrene er begyndt at komme.

Sender en stor tak til de folk som plukker dem til os.
Been there – done that.

I 3 stive uger da jeg var 13 år gammel plukkede jeg jordbær.

Og det øsregnede i samtlige 18 dage – ja det var 6 dage om ugen.

I mange timer om dagen.

Og blandt tidsler som var dobbelt så høje som mig.

Startende kl. lort om morgenen.

Og jeg endte med at tjene 2.500,-
For 3 ugers arbejde.
Det var hårde tider dengang.

Jeg sender en stor tak, til dem som plukker dem i dag.

Kom salat i bunden.

Ærter fordeles over.

Jordbær halveres og fordeles.

Smuldr fetaosten ud over.
Her er det bedst at vælge en lidt tør fetaost – dem med lav fedtprocent, så er de nemmere at smuldre.

 Pynt med brøndkarse.

Du kan også bruge:

Avocado
Parmesanost
Pinjekerner
Croutoner

Men tænk over farverne. Det er ikke pænt at komme gule majs eller lignende. Lad den røde farve være fremtrædende.

TIP: En salat bliver meget flottere, hvis du serverer den i et stort fad og bygger op i lag.
Og slut af med krydderurter. Det smager godt og ser vældigt pænt ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brændenældepesto og -flutes