Biscotti

Squashspaghetti med kødsovs

Det blev ikke til pandekager.
Det var ellers nødløsningen. Hvis det nu smagte lidt for sundt.
Dette er ikke så meget en opskrift – mere et lille tip.
Jeg er ikke den første i blogland der har lavet det, og nok ikke den sidste.
Men man ser nogle klassiske opskrifter engang imellem, som pludselig er blevet sunde.
Og man bliver en smule skeptisk. Bare en smule. (En smule = må have en nødløsning klar)
Det var også tilfældet med disse squash-spaghetti.
Det kunne jo være, det gik ligesom blomkålspizza’en, som så fint florerede i hele blogland, men som viste sig at smage af prut. Rent ud sagt.
Kan bestemt ikke anbefales – adr bvadr.
Det her smagte meeeget bedre. Faktisk rigtig godt.
Og retten får en masse plus-point med på vejen:
+ Helt vildt sundt
+ Smager tæt på lige så godt som almindelig spaghetti
+ Meget hurtigt at lave
+ Samvittigheden har det godt bagefter
+ Det ligger ikke så tungt i maven, men mætter alligevel godt
Du skal:
Vaske en squash godt (beregn knap 1 hel squash pr. mand)
Rive den i lange strimler på et mandolinjern.
Undgå at bruge midten af squashen – den er for våd og slatten
Lav en kødsovs. Jeg skriver ikke opskriften på den – går ud fra det er ligetil. Sig til hvis du mangler den.
Bum bum – mad på meget hurtig tid. Sund mad.
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Biscotti