Jordbærsalat

Verdens bedste koldskål

Intet mindre. Fordi den smager af sommer, sol og hygge.

Og fordi det er super nemt at lave.

Og ved du hvad?
Den er tilmed fedtfattig. BONUS!

Men fedtfattig betyder bestemt ikke dårligere end den almindelige version.

Faktisk er den meget bedre.

3 æg
2 tsk vaniljesukker
Piskes godt og grundigt. Lææænge. Måske 10 min eller noget i den stil.
Jeg bruger altid min røremaskine.

Når den har pisket længe nok, fylder det faktisk knap det halve af skålen.
Det er vigtigt – ellers får du ikke en luftig koldskål.

1 liter Cheasy Vanilje Youghurt
1 liter kærnemælk
Tilsættes og piskes sammen med æggene.

Hvis du kan lide en lidt sød koldskål, så må man gerne tilføje lidt Isis sødemiddel.

Det giver en ret stor portion. Gætter på ca. 2,5 l.

Server med bær eller bananer.

Hvis du vil holde den fedtfattige version.

Server med kammerjunkere.

Hvis du godt kan lide småkager.

{ TIP }

Gem kartonerne fra både yoghurten og kærnemælken.
Så kan du hælde resten af koldskålen tilbage i dem.

Så skal du bare ryste dem dagen efter og hælde op 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærsalat