Verdens bedste koldskål

Magisk æblekage

Altså ikke Magisk, som i at den kan trylle sig selv frem, ud af den blå luft.
Eller magisk på den måde, at den indeholder 1 kcal pr. kvart kage.
Men alligevel lidt.
Læs længere nede.

90 g smeltet usaltet smør (eller brug Kærgården Steg og bag)
150 g sukker
2 æg
Pisk til en luftig masse

225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 knsp salt
De tørre ingredienser blandes sammen

Vend melet i æggemassen.

1/2 dl mælk
Mælken tilsættes

Fordel i rundt tærtefad eller lignende.

1 1/2 æble
Skær æblet i både og derefter i tynde skiver.
Sæt dem på højkant ned i dejen.

Bages ved 180 grader varmluft i ca. 35 min.

Nu kommer det magiske.

Hvis du drysser med flormelis, smelter flormelis’en selv, lige der hvor æblerne er.

Og det giver sådan et pænt mønster.

Helt af sig selv. Se det er da magisk, ik?

Server med skyr eller creme fraiche, rørt op med vaniljesukker.

Hov – hvem har spist alt det andet?

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste koldskål