Hindbæris

Cremelinser

Total yndlings tørkage.

Til 6 stk

Mørdej:

 150 g hvedemel
75 g usaltet smør
50 g flormelis
1 æg
Ælt det hele godt sammen og stil på køl i 1/2 time

Creme:

30 g sukker
20 g maizena
2,5 dl mælk
1 æggeblomme
1 tsk vaniljesukker
Pisk det hele godt sammen i en gryde.
Kog op under omrøring.

Nu skal mørdejen rulles ud.

Dejens mængde passer lige præcis, så start hellere med at lave et par stykker af gangen, så du er sikker på at dejen rækker.

Rul en cirkel ud.

Læg dejen i bunden af dine forme.

Det er bedst at bruge små tærteforme, men hvis du har en muffinform som denne kan den også bruges.

Kom en god klat creme oven på dejen.

Den skal ikke fyldes helt op. Ca 1/2 – 2/3 del.

Rul lidt mere mørdej og læg på som låg.

Fjern overskydene dej.

Gentag 5 gange mere.

Bages ved 180 grader i ca. 25 min.

Altså du er jo altid velkommen til at skrive en kommentar. Eller en hilsen. Eller er hej.

Men kun hvis du har lyst.

Du skal bare klikke på “ingen kommentar” så kommer der et smart lille felt.

Gæt selv hvor glad jeg bliver så…

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbæris