Crumble Bars
Let’s get ready to crumbleeeeeeee!
ca. 16 stk
200 g sukker
1 tsk bagepulver
450 g hvedemel
Røres sammen
225 g koldt smør
1 æg
Skær smørret i grove stykker.
Kom i melet sammen med ægget.
Stik i det med en gaffel, og brug derefter klør fem til at få en ensartet dej – men den skal stadig smuldre.
250 g blåbær (frost)
100 g sukker
Røres sammen
Fordel 3/4 af dejen i en 25×25 cm form.
Hæld blåbærrene over.
Top med resten af dejen
Bages ved 190 grader varmluft i ca. 40 min.
Køl af og skær i firkanter.
Opbevares på køl.
Lad dem stå på køkkenbordet i 15-20 min inden servering.
Er de ikke lidt fine?
Hvor stor en form har du brugt?
Har nemlig en masse blåbær jeg skal have brugt, og denne opskrift ser rigtig lækker ud 🙂