Fyldt kyllingebryst med bønnefritter

Crumble Bars

Let’s get ready to crumbleeeeeeee!

ca. 16 stk

200 g sukker
1 tsk bagepulver
450 g hvedemel
Røres sammen

225 g koldt smør
1 æg
Skær smørret i grove stykker.
Kom i melet sammen med ægget.

Stik i det med en gaffel, og brug derefter klør fem til at få en ensartet dej – men den skal stadig smuldre.

250 g blåbær (frost)
100 g sukker
Røres sammen

Fordel 3/4 af dejen i en 25×25 cm form.
Hæld blåbærrene over.
Top med resten af dejen

Bages ved 190 grader varmluft i ca. 40 min.

Køl af og skær i firkanter.

 Opbevares på køl. 

Lad dem stå på køkkenbordet i 15-20 min inden servering.

Er de ikke lidt fine?

   

2 kommentarer

  • Dorthe

    Hvor stor en form har du brugt?
    Har nemlig en masse blåbær jeg skal have brugt, og denne opskrift ser rigtig lækker ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • byGuldahl

      Så vil det være et perfekt sted at bruge dem 🙂
      Min form er 35×25 cm

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldt kyllingebryst med bønnefritter