Jeg har været i paradis

Minitærter

Minitærter med hvid chokoladeganache og hindbær

Fut, fut, fuuut…
Der kom da vist lige et tog og kørte over Michela.

Det føles i hvert fald sådan.
Er totalt blæst oveni hovedet.

De sidste 3 dage på arbejde føles som 3 uger, fordi vi har så P-I-S-S-E-H-A-M-R-E-N-D-E travlt.
Og jeg knokler som et æsel.

Men nu er 2 store opgaver afleveret og jeg kan få lov at trække vejret igen.
Altså lige indtil kl. 8 i morgen tidlig, hvor det går løs med nye projekter.

Det er som om, at to-do-listerne vokser den forkerte vej lige nu.
Er det kun mig, som laver to-do-lister over alt?
Ellers er der jo ikke orden i mit hoved 🙂

Til 6 stk

Mørdej:

150 g hvedemel
75 g usaltet smør
50 g flormelis
1 æg
Ælt det hele godt sammen og stil på køl i 1/2 time

 Herefter rulles dejen ud.

Fordel den i 6 små tærteforme.

Bages ved 180 grader i ca. 15 minutter.

Fyld:

2 dl fløde
200 g hvid chokolade
25 g smør
Varm fløden op i en gryde.
Hæld 3/4 af fløden over chokoladen, så den smelter. Rør rundt.
Hæld det sidste fløde over sammen med smøren, så alt chokoladen smelter.

Fordel chokoladen i tærterne.

Kom en klat hindbærsyltetøj i hver tærte og fordel med en kniv.

Stil på køl i minimum 2 timer, så chokoladen stivner.

Serveres kold.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har været i paradis