Minitærter
Fut, fut, fuuut…
Der kom da vist lige et tog og kørte over Michela.
Det føles i hvert fald sådan.
Er totalt blæst oveni hovedet.
De sidste 3 dage på arbejde føles som 3 uger, fordi vi har så P-I-S-S-E-H-A-M-R-E-N-D-E travlt.
Og jeg knokler som et æsel.
Men nu er 2 store opgaver afleveret og jeg kan få lov at trække vejret igen.
Altså lige indtil kl. 8 i morgen tidlig, hvor det går løs med nye projekter.
Det er som om, at to-do-listerne vokser den forkerte vej lige nu.
Er det kun mig, som laver to-do-lister over alt?
Ellers er der jo ikke orden i mit hoved 🙂
Til 6 stk
Mørdej:
150 g hvedemel
75 g usaltet smør
50 g flormelis
1 æg
Ælt det hele godt sammen og stil på køl i 1/2 time
Herefter rulles dejen ud.
Fordel den i 6 små tærteforme.
Bages ved 180 grader i ca. 15 minutter.
Fyld:
2 dl fløde
200 g hvid chokolade
25 g smør
Varm fløden op i en gryde.
Hæld 3/4 af fløden over chokoladen, så den smelter. Rør rundt.
Hæld det sidste fløde over sammen med smøren, så alt chokoladen smelter.
Fordel chokoladen i tærterne.
Kom en klat hindbærsyltetøj i hver tærte og fordel med en kniv.
Stil på køl i minimum 2 timer, så chokoladen stivner.
Serveres kold.
Ingen kommentarer endnu