Sådan laver du godt brød

Kanelsnurrer

 KanelsnurrerHer er de sølle rester.

Jeg bagte kanelsnurrer til både mine og kærestens kollegaer.
Det er cirka 35 kollegaer. Og jeg bagte 55 stk.
Jeg tror, de var et hit, for disse 3 var hvad der kom hjem igen.

KANELSNURRER-2Ca. 25 stk

2,5 dl mælk
25 g gær
Lun mælken og rør gæren ud

1/2 dl vand
1 dl olie
50 g sukker
1 knsp salt
1 æg
Tilsæt ingredienserne

500 g hvedemel
Ælt melet i lidt af gangen
Stil dejen til hævning i ca. 1 time

OLYMPUS DIGITAL CAMERALav imens fyldet

90 g blødt smør
90 g brun farin
2 spsk kanel
Rør det godt sammen

Gør derefter sådan her:
KANELSNURRER-6Undskyld de dårlige billeder – det var sidst på aftenen. Håber det er til at forstå alligevel.

Nu kan du enten lade dejen hæve i 30 minutter eller stille dem på køl og bage dem næste morgen. Jeg bagte dem i muffinforme.

Pensl evt. med vand og drys med perlesukker.

Bages ved 180 grader varmluft i 20-25 minutter.
Pas på de ikke får for meget – så bliver de tørre.

KANELSNURRER-5OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du godt brød