Æbleskiver

Pulled Pork

 photo PULLEDPORK-1_zps2641524d.jpg

Godaften!
I får lige en opskrift på den berygtede Pulled Pork.
Man kan vist ikke rigtigt have en madblog, uden en opskrift på Pulled Pork, vel?

Jeg har dog ikke lavet den klassiske burger, men med en salat, som faktisk smagte ret så godt – og er perfekt til årstiden.

Jeg havde retten med til en julefrokost.
Betragt det som virkelig tidlig inspiration til næste år 🙂

 photo PULLEDPORK-2_zps4b5822a3.jpg

Pulled Pork marinade:

1 dl brun farin
1/2 dl rapsolie
1/2 dl barbequesauce
2 spsk groft salt
3 fed presset hvidløg
Bland det hele sammen.

Pulled Pork:

1 nakkefilet
Rids tern i kødet og pensl marinaden på – gerne dagen før, så det kan nå at trække.

Kom stegen i et fad eller en stegeso med lidt vand i bunden.
Stil ovnen på 120 grader varmluft og lad den stå og passe sig selv de næste 8 timer.

Kernetemperaturen skal ende på 93-95 grader.

Tag stegen ud og riv kødet fra hinanden med 2 gafler og server.

 photo PULLEDPORK-3_zps3d2cb76e.jpg

Rødkåls-rødbede-salat:

1/3 rødkål
Snit rødkålen fint

3 store rødbeder
Skræl rødbederne og riv dem

100 g cheddarost
Skær osten i tern (du kan også bruge fetaost)

1 fed hvidløg
200 g hytteost
3 spsk mayonaise
Bland rødkål, rødbeder, cheddarost, presset hvidløg, hytteost og mayonaise sammen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbleskiver