Cantaloupeis med kun 3 ingredienser

Man ved, man er en foodie, når…

 photo JORDBAEligRDESSERT-1_zpsc22984dd.jpg

Man ved, man er en foodie, når…
(en foodie er en amatørkok – sådan cirka)

… man læser kogebøger på ferien

… man kan blive dybt ulykkelig, hvis en ret går i vasken

… man pludselig opdager at man slet ikke læser mode- eller livsstilsmagasiner mere.
Kun madmagasiner

… man glæder sig til Foodfestival som andre glæder sig til Roskilde Festival

… man har 5 minutter i overskud og tænker “Hvad kan jeg nå at lave af retter på 5 minutter?”

… man står i køkkenet til kl. 1 om natten en fredag aften fordi ambitionerne er løbet løbsk

… man hellere vil besøge gårdbutikker end en tur i Djurs Sommerland

… man laver skitser af anretninger

Kan du kende dig selv? 🙂

 photo JORDBAEligRDESSERT-2_zps45ddee90.jpg

Jordbærdessert på 15 minutter

Lige for tiden er der gået inflation i at lave nemme og hurtige retter hjemme hos mig.
Denne dessert er super nem.

Til 8 personer

5 dl fløde
Pisk fløde til skum

500 g mascarpone (2 bægre)
Rør mascarpone i fløden. Måske du lige skal bruge elpiskeren i 5 sekunder, bare til mascarponeklumpen er nemmere at røre i.

1 bakke jordbær
2 tsk vaniljesukker
3 spsk sukker
Rens jordbærene og skær i mindre stykker.
Rør jorbær, vaniljesukker og sukker i fløden.

100 g kyskager
200 g makroner
Knus kyskagerne og makronerne.
Fordel dem over jordbær-fløde blandingen – men gør det først lige inden servering.

Du kan sagtens lave den dagen før eller om formiddagen – bare vent med makron-kyskageblandingen.

 photo JORDBAEligRDESSERT-3_zps8ac52880.jpg

Jeg havde den med som dessert i picnickurven.

 photo JORDBAEligRDESSERT-4_zps87c23685.jpg

1 kommentar

  • Haha. I gamle dage bestod stakken også af en del andre magasiner, når jeg holdte hyggestund for mig selv, i bibliotekets bladafdeling – nu kommer der kun mad og boligblade med over (.. sidstnævnte er jo også propfuld af opskrifter ;-))

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cantaloupeis med kun 3 ingredienser