Mini quasadilla

Svinekæber med brombærsalat

 photo SVINEKAEligBER-1_zpsc7065830.jpg

Jeg er hjemvendt fra det Italienske.
Med 30 giga-myggestik og overvægt (ikke kufferten).

Det gik ret fint med at sove i telt.
Altså indtil den morgen, hvor jeg vågnede kl. 6, det dryppede ind og min røv lå på jorden, fordi luftmadrassen havde givet op.
Lige dér sluttede min telttur. Og vi rykkede ind i vennernes campingvogn de sidste 2 nætter.

Men vi hyggede os. Og jeg fik min daglige portion Asti. Så går det hele jo. Trods skyer og voldsomt meget regn.

Her er mit bidrag til Madbloggerudfordringen. En ret som skulle indeholde bær, gris og bladgrønt.

 photo SVINEKAEligBER-2_zps0238ba75.jpg

Svinekæber med brombærsalat til 4 personer

12 stk svinekæber
150 g champignon
Skær champignon’erne i mindre stykker.
Brun kæberne i en gryde sammen med champignon.

33 cl øl
Krydderurter
2 boullionterninger
Tilsæt øl, godt med krydderurter og boullionterninger til gryden.
Kog op og lad simre i 10 minutter.

Hæld både kæber og væde i et fad.
Sæt den i ovnen ved 180 grader i 1,5 time.

Sauce:
Tag fadet ud af ovnen. Læg kæberne på en tallerken med stanniol over.
Hæld væden i en gryde og kog op.

1/2 dl kalvefond
1 dl fløde
Tilsættes. Kog saucen lidt ind og smag til med salt.

 photo SVINEKAEligBER-3_zps274df3f4.jpg

Salat:
8 asparges
Bræk den nederste del af aspargesen og kom i kogende vand i 30 sekunder.

Feldsalat
Parmesanost
Brombær
Ærter
Krydderurter
Lig aspargesne i bunden. Fordel lidt feldsalat, friskrevet parmesanost, brombær, ærter og krydderurter oven på aspargesne.

Server med ris. Eller det du nu synes.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini quasadilla