Spicy fiskefrikadeller og lynstegt spidskål

Chorizo tærte

 photo CHORIZOTAEligRTE-1_zpsbe94fe7a.jpg

I dag har jeg faktisk en lille bøn til dig.

Jeg vil så gerne vide, hvem der sidder bag skærmen og følger med på min blog.
Måske kan jeg målrette mine opskrifter lidt mere, hvis jeg ved, hvem du er.

Kan du ikke skrive lidt om dig selv i kommentarfeltet?

Hvad hedder du?
Hvor gammel er du?
Hvad arbejder du med?
Hvilke slags opskrifter, vil du helst have?
Skal det være super nemt, mega avanceret eller et sted derimellem?

Hvadsomhelst, som kan gøre mig lidt klogere. 🙂

Jeg bliver sååååå glad,
hvis du vil bruge 10 sekunder på det.

 photo CHORIZOTAEligRTE-2_zps072659ba.jpg

I dag har vi fået chorizo tærte.
Det er ret så nem aftensmad.

Til 2 personer

Tærtedej:

75 g smør
Skær smørret i tynde skiver

1 æg
Lidt salt
50 g fuldkornsmel
135 g hvedemel
1 spsk olie
Ælt det hele indtil det bliver en sammenhængende klump.
Stil på køl mens du gør fyldet klar.

 photo CHORIZOTAEligRTE-5_zpsd85b427c.jpg

Fyld:
2 æg
1,5 dl skyr eller yoghurt
25 g revet parmesan
1 fed presset hvidløg
Salt og peber
Bland det hele sammen.

225 g tomater
Skær tomaterne i både og rør i æggene.

Kom en lille smule mel på bordet og rul mørdejen ud.
Fordel dejen i formen.
Min form er 35×11 cm.

Fordel æggeblandingen ovenpå.

50 g chorizo
Skær chorizoen i tynde skiver.
Fordel skiverne på tærten.
Bag ved 175 g varmluft i 40 minutter til tærten er fast.

Pynt med 2 håndfulde blandet salat.

 photo CHORIZOTAEligRTE-4_zps802ba398.jpg

TIP: Hvis du bruger en almindelig rund tærteform, skal du gange opskriften med 1,5

 photo CHORIZOTAEligRTE-3_zpsfdd8d91b.jpg

TIP: Du kan også bare købe en færdig tærtedej, hvis det skal gå lidt hurtigere.

   

5 kommentarer

  • Christina

    Christina, 24 år, revisor 😉
    Er mest til de opskrifter, hvor det ikke tager særlig lang tid at lave 🙂 Skal tid ud af døren igen inden 1 time eller halvanden og kunne lækkert med nogle flere alternativer til den omgang A38 jeg tit bare lige når at skovle ind :-/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Jeg er 18 år, går i 3.G og så følger jeg med på bloggen bl.a. fordi du har super flotte billeder og opskrifterne er stillet meget overskueligt op.
    Synes det er fint med et mix mellem en masse forskellig mad – både dessert, kager, brød og hoved- eller forretter.
    At opskrifterne er et sted midt i mellem meget avanceret og supernemt synes jeg er mest passende 🙂
    God dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Jeg hedder Rikke, og “arbejder” som filosofi studerende ved SDU – min back up plan når jeg ikke kan arbejde som kok! Jeg synes et eller andet sted at det er lækkert det hele er lidt fint – men synes også det kunne være hyggeligt med hverdagsmad og hverdagsbilleder!

    Tror min ynglingsinspiration fra dig er gulerodssuppen. Den har jeg godt nok lavet i mange varianter efterhånden! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Jeg hedder Sarah, jeg er 28 år og jeg arbejder deltid i en undertøjsbutik efter jeg har sagt mit job som speditør op. Jeg synes det kunne være fedt med noget inspiration til sunde aftensmadsretter 🙂
    Dejlig blog med lækre opskrifter og flotte billeder.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en lækker tærte! Jeg hedder Anna, er 24 og blogger selv om mad og træning. Jeg læser med herinde fordi du har sådan nogle flotte billeder, inspirerende opskrifter og altid gør mig sulten! 😀

    – Annawarrington.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy fiskefrikadeller og lynstegt spidskål