Mine yndlings småkager
Det er altså ikke let at blogge, når min hund har krudt i røven.
I de sidste 3 minutter har hun bidt i mine tæer, hoppet i sofaen, gøet
og hentet mine sko 2 gange.
Og jeg har råbt “NEJ” 7 gange.
Hun synes også det er en mega sjov leg, når hun går ud af kælderdøren (som står åben) og op til terrassedøren, hvor hun gør indtil jeg lukker hende ind.
Derefter går hun ned af trappen og ud af kælderdøren igen og op til terrassedøren.
Gæt selv hvor sjov jeg synes den leg er, når jeg skal lette rumpen og lukke hende ind
for 5. gang inden for 2 minutter.
Kunne du tænke dig en virkelig aktiv hund?
Så må du gerne få hende. Helt gratis 🙂
Jeg ville egentlig bare vise dig de her små nøddesmåkager.
Det er mine yndlings.
Og nogle som min mor har bagt rigtig mange gange.
Jeg har nok spist en lille million i løbet at mit liv.
De er nemme at lave og helt vildt gode.
Hasselnøddekager
32-36 stk
2 æggehvider
Pisk æggehviderne stiv
200 g hasselnødder
200 g sukker
Hak nødderne og rør nødder og sukker i æggehviden.
Brug to teskeer til at sætte småkagerne af på en bageplade.
Pres dem flade. Ca. 35 mm i diameter.
De bliver nogenlunde sådan som du sætter dem på pladen.
Bag dem ved 160 grader varmluft i 12-14 minutter.
Afkøl på rist.
Fyld
250 g mascarpone
1 tsk kakao
150 g flormelis
Pisk fyldet sammen. Ikke pisk for meget, bare lige til det er blandet.
Kom fyldet på halvdelen af småkagerne.
Enten med en sprøjtepose eller bare med en ske.
Læg den anden halvdel ovenpå og server.
Eller opbevar dem på køl.
Åh, mums!!