Rødspætteruller

Pæretærte

 photo PAEligRETAEligRTE-1_zpsdf494165.jpg

Weekenden er sust forbi og er blevet brugt på at have gæster, tur i Djurs Sommerland, shopping, havearbejde og alt derimellem.
Væk var den i hvert fald.

Jeg fik også lavet en pæretærte – af den nemme slags.
Perfekt for tiden, hvor pærerne er sprøde og friske.

Server den med is eller cremefraiche.

 photo PAEligRETAEligRTE-2_zps505f436f.jpg

200 g smør
200 g sukker
Smelt smørret og rør sammen med sukkeret

4 æg
Rør æggene i smørret

80 g mandler
Blend mandlerne fint og kom i dejen.

1 tsk bagepulver
250 g hvedemel
Rør bagepulver og hvedemel godt i dejen.
Smør en tærteform og fordel dejen med en ske.

 photo PAEligRETAEligRTE-3_zpsee46bd9b.jpg

1 stor pære
Vask pæren og flæk på langs.
Skær kernerne i midten ud og smid væk.
Skær pæren i semi-tynde skiver og fordel skiverne på dejen.
Jeg lagde dem i et “stjernemønster” – fra midten og 5 arme ud.
Pres dem en smule ned i dejen.

1 håndfuld hasselnødder
Hak hasselnødderne groft og fordel på dejen.

Bag tærten ved 175 grader i 30-35 minutter

 photo PAEligRETAEligRTE-4_zpsd9da08d6.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødspætteruller