Hurtig forret: Kammuslinger
Nope – du slipper ikke for den årlige status.
På bloggerfronten blev 2014 året hvor jeg vandt Masterchef.
En sejr som jeg stadig lever lidt højt på.
Derudover var jeg med Knorr i Spanien sammen med en masse super søde bloggere.
I starten af året var jeg på fotokursus, hvilket helt sikkert har hjulpet på mine billeder og det har også bidraget til det store besøgsantal.
Bloggen vokser dag for dag, og jeg håber sådan, at det fortsætter i 2015 – men det er sådan set op til mig selv og en god portion vilje.
Tuuuusind tak fordi du kigger forbi.
Hav et fantastisk nytår.
Hvis ikke du allerede har planlagt menuen, så har jeg lavet en forret som er både hurtig og nem.
Til 4 personer
12 store kammuslinger
Salt og peber
Vend kammuslingerne i salt og peber og steg dem på panden.
Du skal bruge høj varme og de skal kun have en smule farve på hver side.
Grøn pesto
Aioli
4 asparges
Brøndkarse + karse
Læg 3 klatter grøn pesto på tallerkenen.
Placér 3 kammuslinger ovenpå.
Riv aspargesne på langs og læg dem rundt om kammuslingerne.
Sæt små toppe af aioli rundt omkring og pynt med grønt.
Ingen kommentarer endnu