Oksemørbrad

Hurtig forret: Kammuslinger

 photo KAMMUSLINGER-1_zps2b79f93e.jpg
Nope – du slipper ikke for den årlige status.

På bloggerfronten blev 2014 året hvor jeg vandt Masterchef.
En sejr som jeg stadig lever lidt højt på.
Derudover var jeg med Knorr i Spanien sammen med en masse super søde bloggere.

I starten af året var jeg på fotokursus, hvilket helt sikkert har hjulpet på mine billeder og det har også bidraget til det store besøgsantal.

Bloggen vokser dag for dag, og jeg håber sådan, at det fortsætter i 2015 – men det er sådan set op til mig selv og en god portion vilje.

Tuuuusind tak fordi du kigger forbi.
Hav et fantastisk nytår.

Hvis ikke du allerede har planlagt menuen, så har jeg lavet en forret som er både hurtig og nem.

 photo KAMMUSLINGER-2_zpsa5052e92.jpg

Til 4 personer

12 store kammuslinger
Salt og peber
Vend kammuslingerne i salt og peber og steg dem på panden.
Du skal bruge høj varme og de skal kun have en smule farve på hver side.

 photo KAMMUSLINGER-4_zps0a2c25ae.jpg
Grøn pesto

Aioli
4 asparges
Brøndkarse + karse
Læg 3 klatter grøn pesto på tallerkenen.
Placér 3 kammuslinger ovenpå.
Riv aspargesne på langs og læg dem rundt om kammuslingerne.
Sæt små toppe af aioli rundt omkring og pynt med grønt.

 photo KAMMUSLINGER-5_zps77bc762c.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oksemørbrad