Snebolde
Når det nu ikke ligger sne udenfor, er det godt, vi kan lave vores egne snebolde 🙂
Såååå meget bedre, end dem man køber.
Ca. 24 stk
50 g mandler
Fordel på en bageplade og bag dem 5 minutter i ovn ved 180 grader varmluft.
Hak mandlerne.
200 g marcipan
40 g flormelis
2 tsk vaniljesukker
1 spsk vand
Kom det hele i en skål sammen med mandlerne og ælt sammen.
50 g nougat
Skær 4 skiver af 5 mm, hvis du bruger Odens Marcipans nougat.
Del hver skive i 6.
Rul først nougat-stykkerne til små kugler.
Tag en klat marcipan og pres flad.
Kom nougatkuglen ind i midten og fold marcipanen rundt om og rul til en kugle på størrelse med en Ferrero Rocher.
Stil på køl i 30 minutter.
220 g hvid chokolade
150 g kokosmel
Smelt chokoladen over vandbad.
Vend kuglerne i chokolade og derefter i kokosmel.
Stil på køl til chokoladen er stivnet.
Ingen kommentarer endnu