Salt-karameller

Snebolde

 photo SNEBOLDE-1_zps425bdcfb.jpg

Når det nu ikke ligger sne udenfor, er det godt, vi kan lave vores egne snebolde 🙂

Såååå meget bedre, end dem man køber.

 photo SNEBOLDE-2_zps90081fd9.jpg

Ca. 24 stk

50 g mandler
Fordel på en bageplade og bag dem 5 minutter i ovn ved 180 grader varmluft.
Hak mandlerne.

200 g marcipan
40 g flormelis
2 tsk vaniljesukker
1 spsk vand
Kom det hele i en skål sammen med mandlerne og ælt sammen.

50 g nougat
Skær 4 skiver af 5 mm, hvis du bruger Odens Marcipans nougat.
Del hver skive i 6.

Rul først nougat-stykkerne til små kugler.
Tag en klat marcipan og pres flad.
Kom nougatkuglen ind i midten og fold marcipanen rundt om og rul til en kugle på størrelse med en Ferrero Rocher.

Stil på køl i 30 minutter.

 photo SNEBOLDE-3_zps653ab5c1.jpg

220 g hvid chokolade
150 g kokosmel
Smelt chokoladen over vandbad.
Vend kuglerne i chokolade og derefter i kokosmel.
Stil på køl til chokoladen er stivnet.

 photo SNEBOLDE-4_zps010c75d2.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salt-karameller