Hurtig forret: Kammuslinger

Chorizoburger

 photo CHORIZOBURGER-1_zps4fd5c33e.jpg
Julen er for længst slut.
Og det har været ét stort ædegilde.
Men godt.

Nu skal jeg squ på kur.
Måske ikke kur, men mere en livsstilsændring.

Nej, heller ikke. For jeg skal faktisk ikke ændre så meget.

Kuren kalder jeg HCHF (high carb high fat)
Altså meget i stil med LCHF.
Men alligevel med en væsentlig forskel.
Vi kunne også bare kalde den spis-hvad-du-vil-kuren.
(Ordet kur er vist en smule misvisende)

Jeg tror, det bliver godt.
Jeg tror også, jeg kan holde den 😉

Og lad os starte ud med en burger.
Af den spicy slags. Med chips. Specielt god til tømmermænd og travle dage.

 photo CHORIZOBURGER-2_zpsf5d07f4c.jpg

Til 2 personer

100 g chorizo pølser
Skær chorizoen i skiver
Varm en pande op og steg dem på en tør pande i ca. 30 sekunder på hver side – bare til de får en smule farve.

2 burgerboller
Skær bollerne over og varm i ovn i ca. 5 minutter

 photo CHORIZOBURGER-4_zps51869835.jpg

4 spsk aioli
2 blade salat
2 skiver ost
1 mellem tomat skåret i skiver
1 lille avocado
2 håndfulde tortillachips
Saml burgerne (halvdelen i hver burger)

 photo CHORIZOBURGER-3_zpscecd332a.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig forret: Kammuslinger