Chorizoburger

Cremet ærtesuppe


Lige for tiden bliver der kun lavet aftensmad herhjemme, hvis det kan klares på under 30 minutter.

Der er simpelthen hverken mere tid eller overskud. Så vil jeg faktisk hellere undvære aftensmad.

Denne her suppe hører heldigvis under kategorien “Sund, nemt og hurtig”.
Og lidt pæn.



1 spsk olie

2 fed hvidløg
1/2 chili
Pres hvidløget, hak chilien fint og kom det i en gryde sammen med lidt olie.
Svits hvidløget og chilien.

450 g frosne ærter
Kom ærterne i olien.


5 dl vand
2 boullionterninger
Kom vand og boullionterninger i gryden.
Kog op og lad det simre i ca. 15 minutter.

Suppen tages af og blendes godt med en stavblender.

TIP: Læg et viskestykke over gryden, mens du blender, så din hvide skjorte ikke pludselig har grønne pletter.

400 ml kokosmælk
Stil suppen tilbage på kogepladen og tilsæt kokosmælken og lad simre 10 minutter.
Hvis du synes, suppen er for tyk, så tilsæt mere vand.


Server med en klat cremefraiche.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chorizoburger