Kokos-chokoladekage med kaffe

Mangosalat

 photo MANGOSALAT-1_zpsqraaj0c9.jpg

Jeg forsøger at sprede lidt solskin og velvære med denne mangosalat.

Brug den som tilbehør til grillmaden eller som en sund aftensmad.

 photo MANGOSALAT-2_zpsbnhxusqg.jpg

1 dl bulgur
2 dl vand
Kog bulgur og vand i en gryde i 12 minutter.

3 store asparges
Knæk den nederste del af og skær dem i skiver på skrå.
Kom aspargesene i bulguren de sidste 5 minutter af kogetiden.

1 spsk olivenolie
Salt
Rør olie og salt i bulguren og lad køle af.

100 g Spinat
1 mango
200 g mozzarella
Skyl spinaten.
Skær mangoen ud – så godt som du nu kan.
Pluk mozzarella’en i stykker.

 photo MANGOSALAT-3_zps3xfiftr1.jpg

Anretning:
1 : Spinat i bunden
2 : Bulgur og asparges
3 : Mangostykker
4 : Mozzarella
5 : Kom lidt dressing over
6: Pynt med græskarkerner og evt. en smule tørret timian og frisk kørvel

 photo MANGOSALAT-5_zps3reswaei.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokos-chokoladekage med kaffe