Oreo trøfler - kun 3 ingredienser

Thai-salat

 photo THAISALAT_zpsdusf6aww.jpg

Godaften.
I får lige en lille nem opskrift til hverdagen.

Hverdagen har meldt sin ankomst her.
Og det er en smuuuule hårdt at skulle vågne hele 4 timer tidligere end normalt.

Min ferie har bl.a. budt på 130 kilometers vandretur i Barcelona, en tur i Himlen (aka Torvehallerne) og jeg overhørte en meget underlig samtale – den handlede om at Spiderman jo egentlig var Gud.

I Torvehallerne fandt jeg super pæne glaskål.
Og en hel del andet.
(hvis man kan få lov at blive til et spøgelse når man dør, så vil jeg gerne være det i Torvehallerne)
Ja, det er sådan lidt en attraktion når man lever herover i Jylland og knap nok kan opdrive passionsfrugter.

Det blev til en sund gang aftensmad.

 photo THAISALAT-2_zpsvrljabrl.jpg

Til 2 personer

350 g Gulerødder
1 Glaskål
2 Rødbeder (ca. 250 g)
Skræl og riv gulerødderne, glaskålen og rødbederne.

Vend gulerødder og glaskål sammen, men vent evt. med rødbederne, hvis du vil undgå at det farver.
TIP: Glaskålen kan evt. udskiftes med f.eks. spidskål

Dressing:
1 spsk Olivenolie
Saften fra 1/2 lime
1 tsk rørsukker
Salt og peber
Rør dressingen sammen og hæld over gulerødderne.

 photo THAISALAT-4_zpsufxezfav.jpg

Kød:
2 fed presset hvidløg
En smule olivenolie
300 wokstrimler
Svits hvidløg i olie på en pande og steg wokstrimlerne.

Vend både kødet og rødbederne i gulerødderne.

 photo THAISALAT-5_zpsxyfz5nek.jpg

1 håndfuld mynteblade
1/2 frisk, hakket chili
Sesamfrø
Drys med chili, sesamfrø og pynt med mynteblade.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oreo trøfler - kun 3 ingredienser