Thai-salat

Citronkylling med speltkerner

 photo CITRONKYLLING-1_zpstzfufsjg.jpg

Jeg har slappet af den her weekend.
Og det gør jeg bedst i køkkenet.

Så der kommer nok en hel del opskrifter det næste stykke tid.
Håber du følger med på min Facebook og/eller Instagram. Nå ja, eller Bloglovin.
Der er mange muligheder. 🙂

Vi starter ud med en sund, nem og hurtig gang aftensmad.

 photo CITRONKYLLING-2_zpsofxuvrny.jpg

Til 2 personer

Tænd ovnen på 200 grader varmluft

2 kyllingebryster
Læg dem på hvert sit stykke stanniol

1 spsk olivenolie
Saften fra 1/2 citron
2 fed presset hvidløg
Salt og peber
Evt. krydderurter
Rør det hele sammen i en skål.

Hæld det over kyllingebrysterne og pak stanniolen sammen.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir.

 photo CITRONKYLLING-3_zpsxxwupc3k.jpg

250 g tomater (på stilk)
8 små gulerødder
2 spsk olivenolie
Læg dem ved siden af kyllingen på bagepladen.
Pensl med olivenolie. Drys godt med salt.

Bages i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.

TIP: Hvis du kun har normale størrelse gulerødder, så del dem en gang på langs.

 photo CITRONKYLLING-5_zps6w8vtoeq.jpg

250 g hvede- eller speltkerner
5 dl vand
Salt
Hæld kernerne, vand og salt i en gryde og kog op.
Skru ned for varmen og lad det simre i ca 20 minutter.

Si vandet fra kernerne og kom dem i en skål.

1 håndfuld hakkede krydderurter
Saften fra 1/2 citron
Salt og peber
Bland kernerne med krydderurter, citron, salt og peber.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thai-salat