Citronkylling med speltkerner

Cookies med karamelfyld

 photo COOKIES-1_zps6a9wjlzy.jpg

Jeg elsker at rejse.
Og jeg elsker at sætte point ind på oplevelseskontoen.

Så vi har lige bestilt en rejse til Island her i efteråret.

Jeg glæder mig allerede helt sindssygt.
Selvom det bliver lidt mærkeligt at holde ferie i et koldt land, så tror jeg på, det er det hele værd.

Hvis nogen af Jer har tips til Island, så tages de imod med kyshånd.

Anyways – jeg har bagt cookies.
Med chokolade, karamel og salt. En ret perfekt kombination.

 photo COOKIES-2_zpsd9ndnh1t.jpg

Ca. 48 stk.

15o g smør
Smelt smørret.

350 g brun farin
2 æg
Rør sukker og æg i smørret.

 photo COOKIES-5_zpsjmufs9rc.jpg

25 g kakaopulver
1 tsk bagepulver
300 g hvedemel
Rør kakao, bagepulver og mel i dejen.
Det kan virke som ret meget mel, men bliv ved med at røre til dejen samler sig – den skal være ret fast.

100 g chocolate chips
Tilsæt chokoladestykkerne.
Dr. Oetker laver nogle små poser med chocolate chips. Alternativt kan du selv hakke lidt groft chokolade.

 photo COOKIES-4_zpskayqnwbu.jpg

Sæt 16 klatter af på en bageplade med to teskeer.

24 stk Dumle (130 g)
Del Dumlerne i to.
Pres 1/2 Dumle ned i hver cookie.

Havsalt
Drys med en smule havsalt på toppen af alle cookies.

Bages ved 180 grader varmluft i 12 minutter.

 

 photo COOKIES-3_zpskjnirwhw.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Citronkylling med speltkerner