Citronkylling med speltkerner

Cookies med karamelfyld

 photo COOKIES-1_zps6a9wjlzy.jpg

Jeg elsker at rejse.
Og jeg elsker at sætte point ind på oplevelseskontoen.

Så vi har lige bestilt en rejse til Island her i efteråret.

Jeg glæder mig allerede helt sindssygt.
Selvom det bliver lidt mærkeligt at holde ferie i et koldt land, så tror jeg på, det er det hele værd.

Hvis nogen af Jer har tips til Island, så tages de imod med kyshånd.

Anyways – jeg har bagt cookies.
Med chokolade, karamel og salt. En ret perfekt kombination.

 photo COOKIES-2_zpsd9ndnh1t.jpg

Ca. 48 stk.

15o g smør
Smelt smørret.

350 g brun farin
2 æg
Rør sukker og æg i smørret.

 photo COOKIES-5_zpsjmufs9rc.jpg

25 g kakaopulver
1 tsk bagepulver
300 g hvedemel
Rør kakao, bagepulver og mel i dejen.
Det kan virke som ret meget mel, men bliv ved med at røre til dejen samler sig – den skal være ret fast.

100 g chocolate chips
Tilsæt chokoladestykkerne.
Dr. Oetker laver nogle små poser med chocolate chips. Alternativt kan du selv hakke lidt groft chokolade.

 photo COOKIES-4_zpskayqnwbu.jpg

Sæt 16 klatter af på en bageplade med to teskeer.

24 stk Dumle (130 g)
Del Dumlerne i to.
Pres 1/2 Dumle ned i hver cookie.

Havsalt
Drys med en smule havsalt på toppen af alle cookies.

Bages ved 180 grader varmluft i 12 minutter.

 

 photo COOKIES-3_zpskjnirwhw.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Citronkylling med speltkerner