Nemme Karamel/chokolade trøfler

Chokoladekage med brombær/cheesecake topping

Chokoladekage
Jeg har kombineret 2 af mine yndlingskager (det er måske nok muligt jeg har 20-30 yndlingskager, men de her to er altså blandt dem): chokoladekage og cheesecake.

Og med lidt bær på toppen.
Den smager lige så godt, som den er pæn.

Prøv den 🙂

CHOKOLADEKAGE TOPPING-2
Bærpuré:

250 g frosne brombær
1/2 dl vand
1/2 dl sukker
Kom brombær, vand og sukker i en lille gryde.
Kog op og lad simre i ca. 10-15 minutter mens du laver chokoladekagen.
Si bærrene fra og lad puréen køle lidt af.

Cheesecake topping

Chokoladekage:

300 g smør
200 g mørk chokolade
Smelt smør og chokolade i en skål.

350 g sukker
4 æg
240 g mel
Rør æg i chokoladen – et af gangen. Tilsæt sukkeret.
Vend melet i og hæld dejen i en form.
Min er 35×25 cm.

Chokolade-cheesecake

Topping:

600 g Philadelphia flødeost
2 æg
100 g sukker
1 tsk vaniljesukker
Kom det hele i en skål og pisk sammen i ca. 30 sekunder.
Fordel flødeosten over den ubagte chokoladekage.

Hæld til sidst bærpuréen over.
Brug en kniv til at blande de 2 øverste lag en smule – men stik den ikke for langt ned.

Bag kagen ved 175 grader i ca. 45 minutter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme Karamel/chokolade trøfler