Thai-style: Kokoskylling

Verdens nemmeste appetizer: Pasta-grissini

Pasta grissini

I kender godt de der bloggere, som altid starter et indlæg med at undskylde, at det er længe siden de har opdateret deres blog, ikk?

Jeg er ikke fan af det. Men i dag er det altså mig.
Min sidste opskrift var nemlig i starten af maj – snart 6 måneder siden…

Få dage efter fulgte en del sygehus-indlæggelser, beskeder om at forholde mig i ro og til sidst et akut kejsersnit. Min lille datter kom til verden 12 uger for tidligt. Det betød yderligere 3 måneders indlæggelse inden vi e-n-d-e-l-i-g kunne tage hende med hjem. Historien er meget, meget lang, så den begynder jeg altså ikke på.
Men det er altså forklaringen på en tørlagt blog.

Vi er hjemme nu. Min datter er rask og har det godt. Og jeg er back-in-the-game.
Så meget som tiden nu tillader det.

grisinni-2
42 stk.

250 g friske lasangeplader*
Skær pladerne i 1 cm brede strimler og fordel på bageplader.
*Jeg bruger dem fra Lidl, da de er en mellemting mellem bløde og tørrede.

Herefter pensles de med den/de smage, du foretrækker. (Kun den ene side).

 

Timian:
Pensl med olie og drys med tørret timian

Chili:
Pensl med olie og drys med tørret chili

Hvidløg:
Bland ca. 1/4 dl olie med 2 fed presset hvidløg og pensl på strimlerne

Parmesan:
Pensl med olie og riv parmesan over

Hvidløg + sesam:
Bland ca. 1/4 dl olie med 2 fed presset hvidløg og pensl på strimlerne
Drys med sesam

Grisinni
Bag pasta-strimlerne ved 200 grader varmluft i 10 minutter til de er helt sprøde.

Tag ud af ovnen og drys med groft salt.

grisinni-3

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thai-style: Kokoskylling