Fuldkorn/Brunch boller

Brownie med cheesecake/hindbær topping

 
Brownie:
200 g smør
150 g mørk chokolade
3 æg
150 g lyst muscovadosukker
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
 
Topping:
200 g. flødeost
65 g. sukker
1 æggeblomme
1 tsk. vaniljesukker
100 gr. frosne hindbær
 
Tilbehør:
Creme Fraiche 18%
Vaniljesukker 
 
 
Smelt smør og chokolade i en gryde ved lav varme. Pisk imens æg og muscovasukker til en skummende creme. Vend chokoladen i cremen.
Vend derefter mel og bagepulver i.
Hæld dejen i form foret med bagepapir.
 
Pisk flødeost, sukker, æggeblomme og vaniljesukker sammen. 
Tø hindbærene op og mos dem med en gaffel. Vendes i oste-cremen.
 
Fordel topping’en på kagen.
Bages ved 200 grader i ca. 30 min
 
Bland creme fraiche med lidt vaniljesukker. 
Serveres til kagen når den har kølet lidt af.
 
Pynt evt. med flormelis og tørrede hindbær

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkorn/Brunch boller