Grill og hygge

Vietnamesiske forårsruller

Det er faktisk ret nemt at lave disse forårsruller og farverne er rigtig fine på en tallerken.
Der er jo ubegrænsede muligheder for fyld, men jeg brugte:
Rispapir (Find det hos asiatiske butikker)
Agurk
Avocado
Nudler
Gulerod
Tomat
Salat
Hytteost
Kalvesteak skåret i strimler
Kom et stykke rispapir i helt varmt vand.
Lad det ligge ca. 30 sekunder, til det er helt blødt.
Tag det op og bred ud – pas på det ikke går i stykker.
Kom alt fyldet på i en stribe midt på.
Start med at folde siderne ind og rul stramt sammen – øvelse gør mester 🙂
Brug dem som hovedret eller kom grøntsager i og server som tilbehør til hovedret.
Jeg dypper dem i sur-sød sauce, men man kan også bruge en dip.

2 kommentarer

  • Jeg har søgt på nettet efter friske forårsruller og faldt over din blog. Jeg er itvivl om det er nok som hovedret – hvad har du serveret til?Jeg vil gerne servere det til en tøseaften, men er i tvivl om jeg skal lave noget ved siden af og hvad mon lige passer sammen med…Mvh Sandra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej SandraTil hverdag synes jeg, det er fint at komme kød og grøntsager i og nøjes med det, men hvis du skal have gæster, ville jeg kun bruge det som tilbehør. Lav noget kød/fisk, nogle kartofler, pasta, ris eller lignende og fyld forårsrullerne med grøntsager og server som tilbehør. Håber det hjalp dig :)Mvh. Michela

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grill og hygge