Madbrød

Boganmeldelse

Jeg plejer nu ikke at lave boganmeldelse. Og så for grilllandsholdet? Det lugter langt væk af store mænd, som bare kaster alt på grillen, for så er man sej! Ik? Forsiden ligner dog også lidt noget i den retning, men så stopper det heldigvis også. 
For faktisk er bogen fyldt med super flotte retter og kun en smule mandehørm.
Bogen er på hele 400 sider og retterne bliver præsenteret rigtig flot. Jeg er ikke selv den store grill-entusiast, men det er heller ikke nødvendigt. Tror egentlig også man kan lave det meste i ovn, hvis det skal være. Billederne er super flotte og inspirerende. Jeg glæder mig i hvert fald til at gå i kast med opskrifterne. I kan lige se et lille udpluk her, men det er stilen hele vejen igennem. Meget elegant lavet af en flok mænd med en grill, efter min mening 🙂

Koldskålskage.. på grill! Har engang selv eksperimenteret med koldskålskage, men tror denne her skal have et forsøg.

Bogen indeholder også flere små historier om medlemmerne og deres konkurrencer og nogle ret flotte billeder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madbrød