Skør forret

Hindbærsnitter

Det må være en af de mest klassiske kager, men jeg tror faktisk aldrig, jeg bliver træt af hindbærsnitter.
Ca. 18 stk.
200 g usaltet smør
130 g flormelis
1 æg
1 vaniljestang
350 g hvedemel
Hindbærsyltetøj
Flormelis
Ælt dejen godt sammen og stil på køl i 1/2 time.
Rul dejen ud mellem 2 stykker film, så klistrer det ikke fast på bordet.
Brug en udstikker hvis de f.eks skal være runde ( eller skær i firkanter).
Ligges på en bageplade med bagepapir.
Bages ved 190 grader i 8 min (Jo de er nok)
Lav glasur af flormelis og vand. Det må gerne være meget tykt, så det ikke flyder ud.
Smør på halvdelen af bundene og pynt med krymmel, frysetørret hindbær eller lignende.
Kom 1,5 tsk. syltetøj på en bund og kom en top ovenpå.
Opbevar i køleskabet – de holder fint 3-4 dage

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skør forret