Rødvinspasta

Pindis

Endnu en omgang is, men denne gang blev den lavet med fløde og brugt som pindis. Som faktisk blev virkelig gode og meget sommerlige.
Flødeis:
200 ml piskefløde
200 ml mælk
150 gr sukker
1 æggeblomme
2 spsk hyldeblomstsirup (kan udelades) se opskrift her
 
Pisk det hele sammen (i hånden, ikke elpisker), bare så det er blandet godt.
Kør på ismaskine i ca. 40 min.
Bær:
150 gr blandede frosne bær
2 spsk rørsukker
Imens laves bærene. Kom dem i en gryde sammen med rørsukker og kog det op. Når bærrene er ved at være kogt ud, skal man lige sigte bær-resterne fra, så massen er helt flydende. Når fløde-isen er færdig røres bærrene i, sådan lidt løst og kun en smule, så man får halv flødeis, halv bæris. Hæld i forme (eller én stor) og stil på køl et par timer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødvinspasta