Boganmeldelse

Skør forret

Kom til at lave en lidt skør forret. Faktisk er den super simpel at lave og frembragte da også lidt smil hos gæsterne. Og så fik jeg udnyttet at krydderurterne står i fuldt flor lige for tiden.
Nu lavede jeg det hele lidt på slump og det kan man også sagtens i denne opskrift, så jeg har altså ikke målt og vejet denne gang. Det kan man jo godt glemme i farten, men i hvert fald jeg brugte jeg disse ingredienser:
Græsk yoghurt
Flødeost
Røget laks
Krebsehaler
Spinat (fra frost)
Lidt krydderier
Varmede sådan set bare spinaten i en gryde, kølede lidt af og rørte resten af ingredienserne i, hældte i urtepotterne og stillede på køl.
Til “jord” ristede jeg bare et par skiver rugbrød på panden. De må gerne være godt sprøde.
Smuldres over urtepotten og dekoreres med diverse krydderurter.

2 kommentarer

  • Katja

    Ej, hvor må jeg bare skynde mig at invitere nogle gæster til det her snart!!! Det lyder virkelig lækkert og ser jo fuldstændig fantastisk ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • God ide 🙂 Forbered dig på at gæsterne kigger meget mistænkeligt, når de skal spise urtepotte 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganmeldelse