Vinterjakker

Ravioli

20 stk. = 2 store potioner
3 æg
1/2 tsk salt
1 spsk olie
1 dl durummel
3 dl hvedemel
100 g Ricottaost
200 g Champignon
Æg, salt og olie røres sammen. 
Tilsæt melet. 
Ælt sammen. 
Det tager kun 5 min. 
Men så skal det på køl i 30-50 min.
Imens laves fyldet.
Rens og skær champignon i små stykker. Rist på en pande ved høj varme.
Bland sammen med ricottasosten og en smule salt.
Lav tilbehør hvis du føler for det. Jeg stegte et par kyllingebryster og vendte dem i pesto.
Eller sæt dig hen i sofaen og slap af. Og kig lidt rundt på min blog. Skriv evt. en lille kommentar.
Rul dejen ud.
Helt tynd.
Men stadig så den ikke hænger fast på bordet.
Du kan evt. rulle ud på et stykke vita wrap. Eller brug godt med mel.
Jo tyndere, jo bedre smager de.
Skær ud i firkanter, eller i cirkler, eller stjerner hvis du har rigtig god tid.
Kom fyld på halvdelen.
Kom låg på.
Pres med en gaffel rundt langs kanten.
Koges ca. 5 min
TIP
Man kunne også springe over hvor gærdet er lavest og købe en pakke friske lasange-plader, i stedet for at lave dejen selv.
Men man vil jo så gerne lave det hele selv. Helt fra bunden. Så er det bedst. Og sundest. Men bestemt ikke lettest. 
Det er ok at vælge den hurtige løsning nogle gange. Måske maden også ville blive taget bedre imod hvis den blev serveret klokken seks i stedet for halv otte. Ambitionerne tager over. Men tiden har sit helt eget liv. 
Næste gang vælger jeg vist bare et andet gærde.
Måske der bliver lidt rester.
Så kan man smide dem i en karrysuppe hvis man er smart. I en fart.
Hav en god aften
/Michela

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterjakker