Jordbærtærte

Hindbæris

BUM! Så ramte hverdagen igen. Mega hårdt.

Slut med is. Slut med grillaftener på terrassen. Slut med at tyller en hel flaske Asti hver aften. Slut med tuller rundt i bikini dagen lang. Slut med at synes, det har været en travl dag, hvis man både har handlet ind og støvsuget.

Trænger allerede til ferie igen.

Hvornår kan jeg få det? Til jul!

Super! Det er jo også liiige rundt om hjørnet.

Puha, jeg fornemmer et travlt efterår.

Anyways. Hvis du stadig har ferie, kan du jo lige bikse denne is sammen.

200 g hindbær
Koges 2 min, køler af og moses.

200 g hvid chokolade
Smeltes og køler lidt af.
(Det er nemmest at smelte det i mikroovnen – lidt af gangen)

1 æggeblomme
70 g flormelis
1 tsk vaniljesukker
Piskes til en tyk creme

1,5 dl piskefløde
Pisk til flødeskum

Vend nu æggemassen, fløden, hindbær og hvid chokolade sammen.

Stil på køl i minimum 45 min.

Kør på ismaskine i 40 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærtærte