Gulerodssuppe
I det næste stykke tid, vil jeg prøve at lave lidt flere hverdagsretter.
Det er jo ofte her, at man mangler inspiration.
Kodeordene er nemt, hurtigt og sundt.
Vi starter med en cremet gulerodssuppe – den opfylder i hvert fald alle krav.
800 g gulerødder
Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker
1 spsk olie
2 fed hvidløg
1/2 chili
Pres hvidløget, hak chilien fint og kom det i en gryde sammen med lidt olie.
Svits hvidløget og chilien.
150 ml kokosmælk
5 dl vand
2 boullionterninger
Kom kokosmælk, vand og gulerødder i gryden.
Kog op og lad det simre i ca. 30 minutter.
Suppen tages af og blendes godt med en stavblender.
Hvis du synes, suppen er for tyk, så sæt gryden over igen og tilsæt mere vand.
Jeg elsker suppe.. Og denne gulerodssuppe ser vildt lækker ud:)