Spinatpandekager
Du SKAL prøve dem her.
De smager meeeega godt.
Efter jeg lavede dem første gang, så har vi vist fået dem en gang om ugen.
8-10 stk
Til 4 personer.
Eller til 2 personer og resten er perfekt til madpakken.
75 g spinat
Skylles og hakkes fint
4 æg
Pisk æggene sammen
5 dl mælk
1,5 dl olie
250 g mel
1 knsp salt
Piskes i æggene. Tilsæt til sidst den hakkede spinat.
Varm en pande op og steg pandekagerne.
Husk at røre ofte i dejen, da spinaten flyder ovenpå.
75 g spinat
2 avocadoer
Skyld spinaten og lad den dryppe af.
Skær avocadoen i små stykker.
2 store kyllingebryster
Steg dem på en pande med lidt krydderier.
Skær kyllingen i mindre stykker. Ikke for store – så bliver det svære at rulle pandekagerne sammen.
1/2 pakke Philadelphia Chili
Smør de færdige pandekager med et lag smøreost.
Fordel en håndfuld friske spinatblade.
Fordel lidt kylling og avocado og rul sammen.
Du kan jo fylde alt muligt andet i.
Fisk, tun, oksekød eller lav en vegetarudgave med tomater, peberfrugt.. hvad ved jeg.
[…] Meget nem og lækker opskrift. Find den hos min yndlings madblogger her! […]