Chokolademousse med kun 2 ingredienser

Mega provokerende chokolademousse.
Den står bare der og kigger på mig, hver gang jeg åbner køleskabet.
Og hvisker stille “Spis mig”.
Men vi holder jo ingen-sukker-og-kulhydrater-i-hverdagene-måned. Pis!
Jeg må tage mig sammen og kyle resten i skraldespanden.
Måske jeg kniber en lille tårer.
Dumme chokolademousse.
Vi ses igen så snart ingen-sukker-og-kulhydrater-i-hverdagene-måneden er overstået.
300 g chokolade (hvid, lys eller mørk)
Hak/bræk chokoladen i grove stykker
5 dl piskefløde
Varm fløden op i en gryde. Den skal ikke koge.
Når den begynder at dampe er den varm nok.
Skru ned for varmen og kom chokoladen i.
Rør rundt til det er smeltet.
Stil på køl.
Når chokoladeganachen er kølet HELT af, piskes den til en tyk creme.
Stop når cremen er tyk – hvis du pisker for meget, kan den risikere at skille.
Der kommer et helt naturlig punkt, hvor du tænker “Nu er den fin” – og så stopper du bare.
Du kan sagtens lave den dagen før. Hvis den er blevet lidt tynd af at stå, pisker du den bare igen.
Opskriften giver cirka 1-1,5 liter og du skal ikke beregne mere end 1,5 dl pr. person.
Du kan også komme den ovenpå en chokoladekage.
Lækkert.. Tak for opskriften:)