Masterchef dessert
Hvid chokoladebrownie med brombær og karamelliserede hasselnødder
Her er desserten som jeg lavede til Carte D’Or’s Masterchef event.
Hvor jeg jo vandt. Har I hørt det? 🙂 Ellers kan jeg godt lige nævne det een gang til.
Det gode ved den her dessert er faktisk, at den sagtens kan laves dagen før
og anrettes på nul komma fem.
Det var nu ikke lige med i overvejelserne, da jeg lavede den.
Til ca. 6 personer
Hvid chokoladebrownie
2 æg
100 g sukker
Piskes luftigt
300 g mel
2 dl mælk
Mel og mælk vendes i dejen
150 g hvid chokolade
150 g friske brombær
Hak chokoladen og vend det i dejen sammen med brombær
Kom dejen i en form (ikke for stor) og bag ved 175 grader i ca. 30 minutter.
Karamelliserede hasselnødder:
2 dl sukker
60 g hasselnødder
Hæld sukkeret på en pande og varm op.
Hak nødderne. Når sukkeret er smeltet vendes hasselnødderne i sukkeret.
Hæld blandingen ud på bagepapir og køl af, så det bliver helt hårdt.
Anret med et stykke brownie og din favorit Carte D’Or is.
Bræk hasselnødderne i stykker – brug evt. en kniv og drys oven på isen.
Du laver altså nogle ret lækre ting 🙂