Steak og ærterisotto
Hej 🙂
Jeg har lavet steak og ærterisotto.
På den nemme måde. Og den pæne måde.
Grønne ris er jo faktisk ret pæne, ik?
Hvad skal du lave i weekenden?
Jeg skal være alene hjemme lørdag aften.
Er faktisk lidt begejstret. Er det mærkeligt?
Jeg er bare nærmest aldrig alene hjemme. Normalt skal vi altid en masse i weekenden, så når nu kæresten skal ud og drikke øl, skal det bare udnyttes.
Så må man det hele – ingen regler.
Man må både se Pretty Little Liars på fjernsynet, spille på 2 iPads, blogge på computeren, tale i telefon og høre julemusik…
På én gang, selvfølgelig 🙂
Joh, det kan man faktisk sagtens.
Og så hygger man sig bare mega meget.
Måske kan jeg endda lave risengrød.
Tænk, hvis man kunne spise risengrød hver dag?
Årh, det gad jeg godt.
Resten af weekenden har jeg planer om at tilbringe på terrassen.
Altså lige indtil jeg bliver rastløs. Dvs. efter knap 2 minutter.
Hav en dejlig weekend 🙂
Til 2 personer
Risottoris:
Olie
2 fed hvidløg
Svits i en gryde
200 g risottoris
6 dl vand
1 boullionterning
1 tsk salt
Tilsæt risene, vand og boullionterning og salt.
Kog i 15 minutter.
Hvis der er for meget vand, når risene er færdige, så si det fra.
300 gram frosne ærter
Varm op i gryde eller i mikroovnen
Blend dem med en stavblender og rør dem i risene
2 bøffer
Mariner kødet med barbecuesauce, salt og peber – eller hvad du nu har.
Steg dem på panden
Hæld risene op i en dyb tallerken.
Ris parmesan over.
Skær kødet i tykke skiver og læg i midten.
Pynt med grønt.
Server brød til.
TIP: Det smager også super godt med kænguru til, hvis du kan skaffe det. Rema1000 har det nogle gange.
Ingen kommentarer endnu