Vaffelis-kage i fondant

Ærtepandekager

 photo AEligRTEPANDEKAGER-1_zps240635b6.jpg

8 mystiske madvarer

– som jeg ikke forstår

I supermarkedet støder jeg nogle gange på madvarer, hvor jeg tænker: “Hvem køber det?”
Jeg kan slet ikke forstå det i mit hoved.

Det er sådan noget som:

Fedt med løg Ad med ad på. Jeg tror, man skal være meeeget gammel, hvis man kan lide det.

Smørbar torskerogn Her undrer jeg mig bare – hvorfor skal den nu kunne smøres?

Frossen hamburger Er aftensmaden så reddet? Jeg foreslår en frysepizza eller McD i stedet.

Romcookies Nej tak.

Hakkebøffer, spaghetti, forloren hare og hvad de nu ellers kommer på dåse.
Fydaføj tænker jeg.

Gule ærter i plastic-pølse-indpakning. Klamt.

Vinblade i saltlage Jeg kan ikke engang google mig frem til, hvad formålet er med dem.

Jaka bov burde være aflivet for længst

Mangler jeg noget på listen?

 photo AEligRTEPANDEKAGER-2_zpsea13f0bd.jpg

Jeg har lavet
Små ærtepandekager med tomatsalat
og de er allerede et hit. Både som frokost, aftensmad eller en forret.

Ærtepandekager, 15 små

175 g frosne ærter
Varm ærterne og blend med stavblender.

250 g ricottaost
2 store æg
1/2 dl olie
Salt
Pisk ost, æg, olie og en smule salt sammen.
Rør sammen med ærtepureén.

25 g parmesan
100 g mel
Riv parmensan’en og rør i dejen sammen med melet.

Varm en pande op og steg små pandekager.
Dejen er ret tyk, så du bruger 2 skeer til at sætte dem af på panden og pres lidt flade.

 photo AEligRTEPANDEKAGER-3_zpse628e94b.jpg

Tomatsalat, 4 pers

8 store tomater
2 poser mozzarella (a 125 g)
2 modne avocado
1 stor håndfuld basilikum
Skær tomaterne og mozzarellaosten i skiver.
Den avocadoen og skær i skiver.
Læg skiverne skiftes og drys med basilikum.

 photo AEligRTEPANDEKAGER-4_zps31e1d998.jpg

2 kommentarer

  • Melina

    Kan de laves uden mel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har ikke forsøgt. Jeg tror, dejen bliver for tynd. Det bliver i hvert fald ikke sådan nogle små tykke pandekager så. Jeg tror dog sagtens, du kan bruge noget rugmel i stedet for hvedemel.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaffelis-kage i fondant